Facebook opent een kantoor in Amsterdam

Het nieuwe kantoor van Facebook staat in voor heel de Benelux en start met vier werknemers. Arno Lubrun staat aan het hoofd van deze afdeling. In een interview met de Dutch Daily News zegt Arno dat ze zich niet gaan richten op het verwerven van nieuwe gebruikers. Facebook heeft meer dan een half miljard gebruikers


Lees het volledige bericht »


11 Reacties op “Facebook opent een kantoor in Amsterdam”

 1. R.de Heer says:

  hoi.
  leuk dat facebook in nederland is.
  ik heb het volgende probleem ik wil graag op facebook maar ik ben mijn gegevens kwijt dus ik wil graag mijn wachtwoord terug maar dat lukt niet dusik vraag het maar via dit bericht, ik heb al verschillende keren geprobeert om een nw wachtwoord temaken maar ik kom er niet meer op, dus kan u me helpen.

  groeten R.de Heer.

 2. R.Kram says:

  Beste,

  Ik heb geen andere mogelijk om u te bereiken met mijn vraag waarop ik wel graag een antwoord zou willen hebben als het mogelijk is.
  Waarom krijg ik een blokkade melding ivm spam uitnodigingen als ik een aantal Facebook familie/vrienden uitnodig?
  Ik nodig alleen bekenden uit… de enige oplossing om mijn blokkade ongedaan te maken was om alle uitnodigen te verwijderen…. hoe kom ik nu aan vrienden op Facebook ?

  Mvg
  R.Kram

 3. Roos says:

  Beste,

  Ik zit met zelfde probleem als R.Kram..
  Probeer echte vrienden uit dagelijkse leven toe te voegen en krijg 5 dagen soort van straf..vind dit echt super belachelijk en kinderachtig en snap sowieso niet waarom..moet ik dit als bedrijf serieus nemen? Snap niet waar deze vreemde melding vandaan komt..een vriend uit romania heeft laatste waarschuwing en 7 dagen straf..wie bepaald deze flauwekul? Meeste mensen hebben er echt vreselijke hekel aan om met de rug tegen de muur te komen te staan en nergens met antwoorden heen te kunnen..we hebben onze handen al vol aan bedrijven zoals vodafone..laat alsjeblieft facebook wat betrouwbaarder zijn. Ik durf nu mijn eigen vrienden niet eens meer toete voegen..werkelijk waar te gek voor woorden.

  mvg
  r roos
  een contact adres had wel fijn geweest

 4. Beste

  Ik heb al een tijdje last dat mijn account tijdelijk vergrendeld is. Hoe krijg ik t nou voor elkaar dat ik weer in mijn account kan? Ik heb alles al geprobeerd en er is nergens een topic waar ik mn account ontgrendel. Ik heb al tig keer een.nieuw wachtwoord aangemaakt maar ook dat helpt niet. Hoop op een snelle reactie

  MVG Niels

 5. rosan clements says:

  ik probeer op mijn eigen account te komen en kom er niet meer op terwijl ik alles gewoon nog wist werd er gisteravond uitgeknikkerd en moest opeens een nieuw account aan maken en ben nu alles kwijt terwijl bij mijn vrienden mijn oude account nog wel staat en wat ik ook probeer ik kom er gewoon niet meer in. ik baal hier verschrikkelijk van en wil dus ook mijn eigen account terug!!!!
  maar nergens wordt je op de site echt geholpen en je kunt geen contact adres of telefoonnummer vinden van een helpdesk hopeloos is dit.

  met vriendelijke groet
  rosan clements

 6. Hoi,
  Als je iemand uit je account verwijderd: definitief maar daarna vind je elkaar toch weer lief. Hoe kan je dan de definitieve blokkade opheffen? Dit is wel een beetje erg irritant. 🙂 Waar is een klantenservice om ons te helpen?
  Gr.
  Carlijn van Deursen

 7. Tony says:

  Lezer,

  Kunt u mij zeggen , hoe het zou kunnen komen dat ik voor 30 dagen geblokeerd ben op Facebook?

  s’Morgens ben ik gewoon op FB en alles is goed , ik kom s’Middags thuis kijk weer op FB en krijg de mededeling dat ik 30 dagen geblokeerd ben naar mijn weten zonder enige reden (word ook niet vermeld)

  Kunt u mij uit de droom helpen?
  Is er een Klantenservice?

  m.v.gr

  Tony

 8. Richard van Damme says:

  Hallo,ik baal enorm na pc crash en gsm crash
  Na lang proberen weer pc maar ik kan niet aanmelden bij facebook omdat ik mijn mobiele nummer nergens kan wijzigen,ja..moet je je aanmelden,dat is dus net het probleem.
  En dan te weten ik zit er al vanaf begin FB

 9. Beste lezers,

  Helaas wordt FB ook voor dingen gebruikt waar FB niet voor is gemaakt.
  Zo wordt momenteel een van onze artiesten via FB door iemand beschuldigd van dingen waar hij volledig onwetend van is en ook totaal geen blaam treft.
  Wij, zijn management, willen nu graag weten of FB ons kan helpen om te achterhalen wie er achter dit profiel zit, wat inmiddels is verwijderd, en of deze persoon nog meer accounts heeft. Er wordt aangifte gedaan bij politie en IP adres wordt nagetrokken.
  Helaas kan ik nergens een contactadres vinden van FB om even persoonlijk contact te leggen en verdere uitleg te geven.

  MVG, Hans en Germaine, Sterren-Events.

 10. Tanya says:

  Weer voor 30 dagen geblokkeerd!! Dat al sinds december! Sorry hoor… Maar ik nodig niemand uit die ik niet ken, sterker nog, ik word uitgenodigd!
  Kan niet eens mijn zakelijke pagina beheren, wat is dit voor gedonder! Wij zijn geen kleuters!
  Graag zsm herstel!!!

 11. marco says:

  Geachte Facebook.
  Ik kreeg een mail .. met een lijst van mensen die mij niet acp voor facebook en dan zeggen jullie facebook … dit mag niet naar vreemde ….
  Alleen ik heb al die mensen gevraagd die ik ook op mijn hyves had…
  Dus ik begrijp niet dat ik deze mail krijg al de mensen die ik heb gevraagd … kan ik van prive!!!!!!!!!!!!!!!!
  Dus zou het zeer raar vinden als ik dan geweerd zou worden als die mensen mijn niet toevoegen en als ze dan een mail gaan schrijven dat ik ze toe wil voegen terwel ik ze niet ken…… Dan zouden ze gewoon eerlijkmoeten zeggen en zeggen ik wil je niet in mijn lijst of ik kan jou niet …

Plaats een reactie

Gerelateerde externe berichten voor:Facebook opent een kantoor in Amsterdam