Ad:tech Londen 2011 review

Op woensdag 21 en donderdag 22 september vond de ad:tech Londen plaats, 1 van de grotere online marketing evenementen in Engeland. Dit was de eerste keer dat ik naar een ad:tech ben geweest en ik moet zeggen dat dit wellicht de beste beurs is die ik tot noch toe heb meegemaakt. Het is een evenement


Lees het volledige bericht »


Plaats een reactie

Ad:tech Londen 2011 review

Op woensdag 21 en donderdag 22 september vond de ad:tech Londen plaats, 1 van de grotere online marketing evenementen in Engeland. Dit was de eerste keer dat ik naar een ad:tech ben geweest en ik moet zeggen dat dit wellicht de beste beurs is die ik tot noch toe heb meegemaakt. Het is een evenement


Lees het volledige bericht »


Plaats een reactie

Gerelateerde externe berichten voor:Ad:tech Londen 2011 review